بوی خوردنی در عطر و ادکلنها

بوی خوردنی در عطر و ادکلنها دیوایز

با طعم و بوی خوردنی در عطر و ادکلن ها

احتمالا در هنگام خواندن توضیحات بسیاری از عطرها با کلماتی نظیر “خوشمزه” یا حتی “خوش طعم” برخورد کرده اید.

این کلمات اشاره به گروه نسبتاً جدیدی در تاریخ عطرها با نام “Gourmand” یا عطرهای خوردنی دارند!

ترکیبات به کار رفته در ساخت این عطرها شامل مواد و اسانس هایی ست که در زندگی روزانه نیز برای پخت بسیاری از خوراکی های خوش طعم، به خصوص انواع شیرینی ها، کاربرد دارد.

در زمان استشمام نیز یادآور خوراکی هایی خوشمزه نظیر آبنبات ، شکلات یا کیک هستند که به آنها طعمی بسیار آشنا و به قول معروف طعمی “خوشمزه” می دهند.

 

مطلب جذاب و خواندنی رازهای عطر سازی را از دست ندهید.

 

ترکیبات بوی خوردنی عطرهای خوشمزه

  • انواع مربا
  • انواع آبنبات ها
  • شکر
  • کارامل
  • وانیل
  • عسل
  • انواع شکلات و دسرها نظیر تیرامیسو

همگی بخشی از ترکیبات این چنین عطرهایی را تشکیل می دهند که آنها را بسیار هوس انگیز و به یک خوردنی خوشمزه تبدیل می کنند.

اغلب این ترکیبات در عطرهای زنانه مشاهده می شود چرا که با حس و حال زنانه مطابقت دارند ولی در موارد بسیاری این عطر و ادکلنها مورد پسند آقایان نیز واقع می شوند .

دیدگاه ها 0

درباره این مطلب دیدگاهی ارسال کنید